Norder Möbler
Jonas Ihreborn Jonas Ihreborn Jonas Ihreborn Jonas Ihreborn Jonas Ihreborn Jonas Ihreborn Jonas Ihreborn
Jonas Ihreborn

Meubels gemaakt met liefde voor detail

JI heeft al drie generaties ervaring in het ontwerpen en maken van kwalitatieve meubels. De laatste 10 jaar is het bedrijf voornamelijk gericht op meubels voor projectinrichting, zoals hotels, restaurants en lounges voor de publieke ruimte.

Passie voor het detail

JI houdt van het ontwikkelen van meubels en spendeert uren aan elk klein detail. Het succes van een goed meubel kan afhangen van een millimeter te veel of te weinig.

Jonas Ihreborn

De drie P's van Jonas Ihreborn:

Wanner JI producten ontwerpt heeft men altijd drie 'P's in gedachte:

POSITIEF: JI is positief en hoopt uw leven positiever te maken, met meubels die er goed uitzien en goed in het gebruik zijn.

PRAGMATISCH: JI is zorgzaam voor de wereld en milieubewust met het gebruik van bronnen bij het maken en distribueren van meubels.

PROFFESIONEEL: JI vindt de relatie met u zeer waardevol en doet zijn uiterste best om uw beste keus te zijn, in niet alleen in design en kwaliteit, maar ook in dienstverlening en prijs.

Jonas Ihreborn

De collectie:

De collectie is veelzijdig, met lage stoelen en banken voor lounges, poefjes en bijpassende tafels.

Daarnaast heeft JI een uitgebreide collectie van bedbanken en fauteuils en poefjes die in op eenvoudige wijze in een bed kunnen worden veranderd. Deze worden in Scandinavië al veel toegepast in hotels. JI maakt ook maatwerk interieurs, zoals vaste zitelementen voor lobby's en restaurants.

Een greep uit de collectie:

Blob

Jonas Ihreborn - Blob Jonas Ihreborn - Blob

Het nieuwe Blob sofa systeem biedt een variëteit aan set-ups en configuraties voor de woonkamer, lounge, lobby, wachtruimte en meer. Helene Tiedemann ontwierp Blob met ruime ronde vormen, als een comfortabele omsluitende 'comfortzone'. Met de modulaire componenten hoekelement, eenzitter, fauteuil en poef zijn allerlei wisselende zitomgevingen te maken.

Play

Jonas Ihreborn - Play

Play, dunne metalen structuur die een kleine speelse tafel creëert. Play heeft vrolijke afgeronde vormen en is er in twee maten, in vele kleuren.

Cross en Doublecross

Jonas Ihreborn - Cross en Doublecross

Simpele luchtigheid met dun glas op een slank metalen frame. Cross komt in twee maten, Cross en Doublecross, en in vele kleuren.

Flora

Jonas Ihreborn - Flora

Flora heeft vriendelijke ronde vormen en een comfortabele zit. Verkrijgbaar in iedere projectstof, passend in uw interieurontwerp. Design Helene Tiedemann.

Talk

Jonas Ihreborn - Talk

Talk heeft strakke buitenlijnen maar is tegelijk zeer comfortabel van binnen. Ontworpen om zo'n beetje overal te passen met haar slanke afmetingen. Verkrijgbaar als 2 zitter, 3 zitter, maar ook als fauteuil en als korte en lange poef.

Talk fauteuil

Jonas Ihreborn - Talk fauteuil

Combineert goed met Talk sofa, maar kan ook goed als solitaire fauteuil.

Story

Jonas Ihreborn - Story Jonas Ihreborn - Story

Een nieuwe manier van denken over hoe we positieve werkruimte kunnen gebruiken en creëren, vraagt om passend nieuw meubilair. Story biedt een manier om in een ruimte activiteiten te scheiden, om zo ruimte in ruimte te creëren. Story is een toolkit met eindeloze mogelijkheden voor het maken van combinaties, opzij bouwend, of omhoog, van open naar meer besloten. De rug-elementen hebben akoestisch dempende eigenschappen.

Honey

Jonas Ihreborn - Honey Jonas Ihreborn - Honey

Honey is de laatste toevoeging aan de collectie. Het bestaat uit een kern van zeskantige krukjes, die geschakeld kunnen worden tot gevarieerde zitsculpturen. De akoestische rugelementen kunnen worden toegevoegd om de ruimte in te delen in besloten zones.

Fenix

Jonas Ihreborn - Fenix

Fenix is een 'basic' Zweedse sofa. Deze evergreen doet het goed in elk interieur waar comfort en een huiselijke sfeer wordt gevraagd.

Pipe

Jonas Ihreborn - Pipe Jonas Ihreborn - Pipe Jonas Ihreborn - Pipe

Pipe heeft een speelse Scandinavische look, met een sierlijk gebogen onderstel en een comfortabele eenvoudige zitvorm. Pipe is de eerste in een reeks van lichte en slanke stukken met metalen frames, ontworpen door Matz Borgström. Pipe werkt mooi als los object, maar ook naast elkaar gekoppeld als een langgerekte zit omgeving. Met bijpassende lage tafels, rond en vierkant.

Teve

Jonas Ihreborn - Teve

Teve heeft haar wortels in de jaren 50. Een fijne en kleine fauteuil met veel aandacht voor details. Verkrijgbaar met een eikenhouten of een metalen onderstel, en als draaistoel.

Teve slede en draaivoet

Jonas Ihreborn - Teve

Teve met een draaivoet en slede onderstel.

Cute

Jonas Ihreborn - Cute Jonas Ihreborn - Cute

Cute is een klein maar verrassend comfortabele en veelzijdige fauteuil. Perfect voor de hotelkamer maar past eigenlijk overal. Werkt goed als los object maar ook als serie.

Seventy

Jonas Ihreborn - Seventy Jonas Ihreborn - Seventy

Seventy is een klassieker van Jonas Ihreborn. Hij past in zowel commerciële omgeving als in een huisinterieur. Seventy is genereus maar niet overheersend, door het slanke onderstel. Verkrijgbaar in blank of dekkend gelakt frame. Met bijpassende poef en bijzettafeltje.

Onlangs toegevoegd is Seventy Five, een kleinere variant.

Facett

Jonas Ihreborn - Facett Jonas Ihreborn - Facett

Een uniek ontwerp, in slechts 8 exemplaren in de '50-er jaren geproduceerd door een van Zweden's weinige nog in leven zijnde design legendes: Folke Jansson. Nu in productie met exact dezelfde eigenschappen als de 8 originelen. Alle ontwikkeling vindt plaats met het overziende oog van de de ontwerper zelf.

Sputnik

Jonas Ihreborn - Sputnik

Deze speelse slanke tafeltjes doen het goed als los object, maar landen ook graag in grotere aantallen verspreid over een grote ruimte. De lamptafel zorgt op speelse wijze voor licht bij een zitomgeving.

Puzzle

Jonas Ihreborn - Puzzle

Ontwerp je eigen poef! Maak een tekening van je gewenste poef of zitobject en lever deze in bij je dealer, of Nordermöbler. Afmetingen zelfs tot 1,20 x 2,40 m.

Pipe Tafel

Jonas Ihreborn - Pipe tafel

De Pipe tafels passen bij de Pipe stoelen, maar voegen zich ook goed bij andere meubels.

Stalen frame en eiken tafelblad.

Talk tafel

Jonas Ihreborn - Talk tafel Jonas Ihreborn - Talk tafel

Talk lage tafels met een marmeren blad.

Bedmeubels:

In Scandinavië zijn de afstanden groot, dus is het gebruikelijk een logeerplek te maken in huis. In hotels worden kamers flexibel door het toepassen van bedmeubels, die snel en eenvoudig van zitmeubel naar bed kunnen worden omgezet, waardoor de kamer van business kamer naar familiekamer wordt aangepast. Jonas Ihreborn heeft een uitgebreide collectie, van een compact poefje tot luxe sofa.

Bed Poef

Jonas Ihreborn - Bed poef

Een slimme ruimtebesparende bedpoef met een 10 cm dikke spiraal matras. Perfect voor de hotelkamer maar werkt ook goed thuis.

Anglais

Jonas Ihreborn - Anglais

Een veelzijdige bedbank, met een hoekzit. Ingebouwd is een 12 cm dikke spiraal matras. Perfect voor de hotelkamer maar past ook goed in huis.


Meer info en collectie zie: www.ihreborn.com

Naar collectie:
> Balzar Beskow
> Lundbergs Möbler
> Pholc verlichting

Terug naar hoofdpagina


Ons kantoor

Contact

Voor meer info:
Nordermöbler
Stadhouderslaan 9
2517 HV Den Haag
Nederland

E-mail: info@nordermobler.nl
tel: +31 (0) 655357955